Men, hva med image
Men, hva med

F FOR FRITIDSAKTIVITETER

Ordet fritidsaktiviteter dukker for alvor opp når barna begynner på skolen.

Og dermed kommer det også ønsker som H for Hest, F for Fotballsko eller B for Begge deler. Vi skal ikke prøve oss på råd om hva som er best av hest eller ball, men en ting er greit å ha tenkt på: Utstyr er dyrt!

Det er mye fint sportsutstyr å få kjøpt brukt, og inntil poden og dere har landet trygt på hva han eller hun skal bedrive fritiden med så er brukt eller arvet utstyr helt topp.

Fritidsaktiviteter skal jo være uforbeholdent positivt, men det er allikevel et par ting som handler om penger og økonomi som er greit å ha tenkt på. Forbrukerøkonom Silje Sandmæl kommer blant annet med følgende råd:

Husk at noen fritidsaktiviteter er mye dyrere enn andre. Utstyr, kontingenter og etter hvert, konkurranser, koster mye penger og det er smart å ha gjort litt research på forhånd, er dette en aktivitet som matcher vår økonomi?

Kontingenter har det med å skulle betales i begynnelsen året eller en gang i halvåret, og hvis fotballen, håndballen og balletten forfaller samtidig kan det fort bli mye på en måned.

Så hva med å sette av en sum hver måned på en egen regningskonto, så blir ikke overraskelsen like stor når regningene kommer.